Моята водеща мисия:

Да се постигне спокойствие, разбиране и подкрепа на всеки човек чрез професионално съдействие, което го води през житейските възходи и падения.

Радвам се, че мога да помагам на всеки, който ме е потърсил за помощ.

Иван Калев

Разбирам безпокойството, страхът, съмнението в себе си и нуждата да се чувствате сякаш, трябва да направите всичко и това ви държи будни през нощта в постоянно състояние на стрес.

Докато продължавате да преследвате високи очаквания / най-често не вашите лични/, страхът от това да не разочаровате себе си или другите става все по-силен.

Тук съм, за да ви кажа, че не е нужно да е така.

Знам какво е чувството да живееш в това състояние, защото самият аз съм бил там.

Чрез работата си като психолог, фасилитатор и организатор на терапевтични групи, имам възможността да помагам на другите да се ориентират в собствените си пътувания през тревожността, стреса и прегарянето и да разпознаят успеха според собствените си виждания.

С философия, в която основата е приемането на всички страни на човека, моята мисия е да ви помогна да откриете, че си струва да бъдете себе си!

Социални каузи:

Ментор

Mentor the Young е 3-месечна менторска програма, която развива младежи на възраст от 18 до 25 г., свързвайки ги с индивидуален ментор с поне 5-годишен опит.

Мисията ни е да подпомагаме хора в нужда, като им предоставяме ценни знания и умения, с които да надградят потенциала си. Правим всичко това възможно с помощта на мрежа от експерти и професионалисти, които вярват в каузата ни и даряват от личното си време.

Образование:

Клинична психология
Експериментална психология
Психолингвистика
Специална педагогика

Практика

Тревожност

Стрес

Депресия

Паник атаки

Натрапчиви мисли

Ниска самооценка

Сексуалност