Моята водеща мисия:

Да се постигне спокойствие, разбиране и подкрепа на всеки човек чрез професионално съдействие, което го води през житейските възходи и падения.

Радвам се, че мога да помагам на всеки, който ме е потърсил за помощ.

Иван Калев

Разбирам безпокойството, страхът, съмнението в себе си и нуждата да се чувствате сякаш, трябва да направите всичко и това ви държи будни през нощта в постоянно състояние на стрес.

Докато продължавате да преследвате високи очаквания / най-често не вашите лични/, страхът от това да не разочаровате себе си или другите става все по-силен.

Тук съм, за да ви кажа, че не е нужно да е така.

Знам какво е чувството да живееш в това състояние, защото самият аз съм бил там.

Чрез работата си като психолог, фасилитатор и организатор на терапевтични групи, имам възможността да помагам на другите да се ориентират в собствените си пътувания през тревожността, стреса и прегарянето и да разпознаят успеха според собствените си виждания.

С философия, в която основата е приемането на всички страни на човека, моята мисия е да ви помогна да откриете, че си струва да бъдете себе си!

Социални каузи:

Ментор

Mentor the Young е 3-месечна менторска програма, която развива младежи на възраст от 18 до 25 г., свързвайки ги с индивидуален ментор с поне 5-годишен опит.

Мисията ни е да подпомагаме хора в нужда, като им предоставяме ценни знания и умения, с които да надградят потенциала си. Правим всичко това възможно с помощта на мрежа от експерти и професионалисти, които вярват в каузата ни и даряват от личното си време.

Образование:

Клинична психология
Експериментална психология
Психолингвистика
Специална педагогика

Практика

Тревожност

Стрес

Депресия

Паник атаки

Натрапчиви мисли

Ниска самооценка

Сексуалност

Услуги

Среща на живо

Уютна обстановка
Приятен разговор на кафе или чай.

Време: 60 мин.

Цена: 50 лв

Среща онлайн

Среща без да излизаш от дома
Платформа по избор

Време: 60 мин.

Цена: 50 лв.