Практически обучение

Това познато ли ти е?

❌ Не съм достъчно добър

❌ Нямам енергия

❌ Няма да се справя

❌ Все на мен се случва

❌ Не знам какво да правя

❌ Нямам време

❌ Постоянно се тревожа

❌ Нямам настроение

❌ Какво и да направя не е достатъчно

❌ Съмнявам се в себе си

Как би изглеждал живота ти, ако те не бяха част от него?

След години работа и наблюдение разбрах, че най-важното за мен е емоционалната свобода. Тя е мисията на обучението.

Какво е емоционална свобода?

Емоционалната свобода се отнася до способността на човек да изразява и управлява своите емоции без излишни ограничения. Това включва способността да бъдем осъзнати за своите емоции, да ги разбираме, да ги приемаме и да реагираме на тях по начин, който е здравословен нас.

Емоционалната свобода също така да включва и способността да се справяме със стреса и тревожността, да установяваме граници в междуличностните отношения и да развиваме емпатия и разбирателство към другите хора.

Как изглежда емоционалната свобода?

🏆 Увреност в това, което правиш

🏆 Справяне със стреса и тревожността

🏆 Повишено самочувствие

🏆 Разрешени вътрешни конфликти

🏆 Преодоляване на вътрешните бариери

Ако желаеш нещо от това, ще се радвам да се видим на Магически огледала

Основната техника в обучението е:

"Методът на Огледалото"

Какво представлява той?

Ако желаем промяна в нашия живот или поведение, трябва първо да направим промяна в нашето отношение към света и към себе си. За да се случи тази промяна е необходимо първо да разпознаем какво и как ни пречи. Тук идва методът на огледалото. С използването му виждаме собствените си реакции и поведение представени от другите. Това ни дава възможност да разберем какво изпитваме и как се държим в тези ситуации, като наблюдаваме това в поведението на другите.

С какво е полезен?

🟢 Разнообразие на идеи и решения: Различните гледни точки допринасят за разнообразие в идеите и решенията. Те предоставят нови перспективи и възможности за решаване на проблеми.

🟢 По-широко разбиране: Когато разбираме гледни точки, различни от нашите, се отваря възможност за по-широко и обективно разбиране на на нас самите. Това ни помага се справим с ограничения, свързани с нашата собствена перспектива.

🟢 Подобряване на самооценката: Процесът на рефлексия и съзряване на себе си "в огледалото" оказва позитивно влияние на самооценката. Чрез анализ на собствените си действия и реакции ставаме по-добре запознати с нашите силни и слаби страни.

Мнения на участници

Светлана Каменова, медалист от Световно и Европейско първенство по бокс

Ако някой има необходимостта да концентрира всички неврони в мозъка си и да достигне до най-затънтените кътчета от своето подсъзнание, това е Човекът! Страхотен професионалист, естествен, предразполагащ и на моменти леко ексцентричен 🙃

Александра Накова, треньор по джудо и самбо, и участник в Сървайвър 2023г.

Семинара е изключителен! Практичен и иновативен. С огромно удоволствие, ще посетя и следващ семинар. Страхотна среда, позволяващ ти да изкараш на повърхността и нещата, които пазиш ревностно. Отново бих се доверила безрезервно на Иван Калев.

Емили и Стенли, двойка, която се запозна на семинара

Емили: "Няма да стигнат думите, с които да изряза безкрайната благодарност, която изпитвам към Иван и семинара му “Магически огледала”. Освен, че ми помогна да отработя лични травми и страхове, той ми даде и друго безценно нещо, а именно Голямата ми любов. Никога не съм предполагала, че е възможно човек да намери любовта, която е търсил цял живот по време на семинар, но ето, че за пореден път съдбата ме изненада и то по най-приятния начин. Клишетата понякога се оказват истина-истинската любов те намира, когато най-малко очакваш. Препоръчвам на всички семинарът на Иван като средство за себеоткриване, а защо не и като шанс да срещнете Голямата любов !"

Стенли: "Благодарение на серията от упражнения на Иван, успях да осъзная различни блокажи, които ми пречиха да продължа напред в живота си. Той ми помогна да се освободя от тях и това доведе до възможността да срещна и разпозная любовта на живота си, при това по ирония на съдбата, се случи именно на въпросния семинар."

 • Ели Haj
  Груповият семинар "Магически огледала" е вълшебно преживяване, което всеки заслужава да си подари. Запознавате се с нови хора, откривате нови неща за себе си, като същевременно се забавлявате много. В края на семинара се чувствах като по-добрата версия на себе си.
  Елена Хай
 • Симеон Симеонов
  Чудесен семинар, иновативен и доста практичен. Нагласата ми към живота е доста по-оптимистична след събитието. Средата беше прекрасна, срещах доста сродни души с които обменихме ценен житейски опит.
  Симеон Симеонов
 • Емили Василева
  Освен индивидуалните консултации с Иван взех участие и в неговия семинар “Огледално приключение”, който беше изключително полезен за мен. Научих много нови неща за себе си, срещнах се с дълбоки травми и страхове и излязох “по-лека” след тази среща. Помогна ми да науча начини за взимане на решения по житейски казуси, към които изпитвах колебания, да се справям с гнева по здравословен начин и да осъзная, че най-важното е просто да бъда себе си 🙂.Иван е прекрасен експерт и препоръчвам на всеки, който е готов да се срещне с истинкото си аз, да се остави в неговите ръце!
  Емили Василева
 • Стилиян Раковски
  Професионалист - думата, с която може да бъде описан Иван. Програмата, която е създал, помага на абсолютно всеки, при това по много начини и я препоръчвам с най-високата възможна оценка!🤓
  Стенли Раковски
 • Снимка Новакова
  Семинара е изключителен! Практичен и иновативен. С огромно удоволствие, ще посетя и следващ семинар. Страхотна среда, позволяващ ти да изкараш на повърхността и нещата, които пазиш ревностно. Отново бих се доверила безрезервно на Иван Калев. Благодаря за хубавите емоции и прекрасното изживяване. За това че си отговорих на много въпроси. Получих и дадох помощ. Срещнах пъстри, будни хора, които просто имаха нужда да покажат себе си в среда, в която няма да бъдат осъдени. Благодаря за доброто отношение, организация, разбиране и всички позитиви, които получих през тези два дни. Дни на пробуждане. Дни, в които успях да разгърна потенциала в себе си и да се обикна още повече. Адмирации
  Александра Накова
 • Станислав снимка
  Много ми хареса посещението при Иван Калев.Отговорих си на няколко въпроса.Отношението му беше приятелско и на високо професионално ниво.Препоръчвам го на всеки.Аз лично бих го потърсил пак.
  Станислав Славов
 • Светлана Каменова

  Ако някой има необходимостта да концентрира всички неврони в мозъка си и да достигне до най-затънтените кътчета от своето подсъзнание, това е Човекът! Страхотен професионалист, естествен, предразполагащ и на моменти леко ексцентричен 🙃

  Светлана Каменова
 • Александър Каменов
  Доста готин семинар. Преоткрих доста нови неща за себе си, както и изрових стари недовършени блокажи. Обстановката, средата и процеса бяха страхотни и незабравими. Получих инструменти които използвам в ежедневието си променяйки драстично личните и професионални взаимоотношения. Хората които срещнах, завинаги ще останат мои приятели с които за кратко време, изминахме доста дълъг път.    
  Александър Каменов
 • Андрей Андреев
  Ако смятате, че не сте достатъчно луди.. това е вашият семинар! Шегата настрана, но Иван Калев е човек с изключително развита интуитивност, проницателност и мъдрост. С качеството му да "разчупва" и сериозността, семинара е едно приключение към нас самите. Мен е подкрепял много пъти с присъствието си и разговорите ни. А в този семинар... си заслужава да го преживеете! Както направих и аз! Благодаря! ♥️☀️
  Андрей Андреев
 • Генка Димитрова
  Разговорите и упражненията водени от Иван Калев са с голяма дълбочина, топлина и любов. Чрез упражненията с огледалото с лекота преоткрих красотата и вярата в себе си. Препоръчвам семинара "Магически огледала" с две ръце - преживяването ще ви хареса много, дори и да си мислите, че нямате нужда от него. 👌
  Генка Димитрова
 • психолог софия
  Начинът, по който се чувствах по време на семинара "Магически огледла" бе извън зоната ми на комфорт, което ме накара да погледна от друг ъгъл на себе си....моите мисли, вярвания, поведение....Това със сигурност ме обогати, давайки ми нова гледна точка на нещата, които се случват с и около мен. Дни след семинара, аз продължавам да променям себе си към по - мъдрия прочит на ситуациите, които ме намират. Засега се опитвам да прилагам едно от упражненията, което ме кара да се чувствам по - добре. Семинарът има голям потенциал, който може да доведе до сериозни резултати на "осмелилите" се да участват!
  Иван Димчев
 • добър-психолог
  Супер преживяване, препоръчам на всеки!
  Деан Паскалев
 • психолог добър
  Различен поглед над нещата, препоръчвам!
  Марио Илиев
 • Виолета Спасова
  Според мен всички, които посетихме обучението си отговорихме на въпроса по забавен и ползотворен начин. Благодаря за старанието и доброто отношение г-н Калев 🙂
  Вили Спасова
 • Паник атаки
  Бях на семинара Магически огледала и съм силно впечатлен. Иван е създал един практичен семинар на високо ниво, който адресира много от важните теми от живота ни. Изпълнен с купища осъзнавания за нас, нашите чувства и поведения. Беше един забавен, полезен и интересен уикенд с готини хора. Аз лично си взех доста и видях живота си и себе си от различна перспектива. Оставих голяма част от ненужният товар и се почувствах по-лек и по-уверен в себе си и в своите избори. Простото осъзнаване може да бъде лечебно и да ни отведе там където искаме.
  Филип Морис
 • Христо Василев
  Благодаря за чудесния завършек на тези два дена, изпълнени с поглед към най-важните житейски теми, които вълнуват всеки от нас! Отново се убеждавам, как дори и в на пръв поглед забавни и лесни игри човек може да получи толкова силни осъзнавания за моделите, които несъзнателно следваме в ежедневието си, а чрез споделянето и разискването им да направи първата важна крачка към съзнателния избор, как да продължим от тук нататък! И всичко това съчетано с много готини хора и сърдечността, и професионалното менторство на Иван Калев Разговор с Приятел /психолог/! Благодарско! 🤩
  Христо Василев
 • Методи Стефанов
  Бях на семинара "Магически Огледала" -разговор с приятел. Иван е направил много силен и различен авторски формат насочен към самите нас ,чрез осъзнаване и отваряне на очите да видят и приеме ума и душата нас самите. Семинара е структуриран доста увличащо, което позволява по естествен начин преминавайки през различни ролеви игри да излезнем от него пречистени осъзнали и видяли малките камъчета или големи скали, които ни пречат към пътя на Емоционалната свобода.
  Препоръчвам горещо "Магически Огледала" и индивидуалния подход 'Разговор с приятел" на всеки, който иска да е по-добрата версия на себе си.
  Не се чуди а просто реши и загърби неволите ти!
  Успех на семинара и на хората преминали и бъдещи негови участници !🌞😉🥳❤
  Методи Стефанов

Програма на обучението

Първи ден

Разглеждани теми

🔵 Страхове

🔵 Стрес

🔵 Тревоги

🔵 Срам

🔵 Гняв

🔵 Ролята на жертва

🔵 Очаквания

🔵 Премълчавания

🔵 Негодувания

🔵 Прошка

🔵 Приемане

🔵 Тревоги

🔵 Взаимоотношения с родителите

🔵 Проблеми в любовните връзки

Втори ден

Разглеждани теми

🔵 Как действаш и реагираш в различни ситуации?

🔵 Какво те провокира да взимаш решения?

🔵 Какво те мотивира?

🔵 Как взаимодействаш в група?

Отговорите на тези въпроси се достига с различни и разнообразни упражнения и игри.

Играта "Изборът", която е специално разработена за обучението. Разкрива поведенчески модели.

🔵 Творческа част, където ще можеш да изразиш себе.

Специална цена за Добрич - 199 лв.

Специална цена за Добрич - 199 лв.

Максимален брой участници: 24

  Билет

  Контакти: