Теми и въпроси, с които работя най-често:

Панически пристъп

Постоянна тревожност

Депресия

Непреодолим страх

Тъга от загуба

Непрекъснато напрежение

Постоянна тревожност

Житейски трудности

Паник атаки

Апатия

LGBTQIA+ проблематики (несигурност, тревога, чувство на самота…)

Гняв

Паника

Сексуалност

Стрес и нервно напрежение

Чувство на вина

Бърнаут/Burnout

Объркване и липса на фокус

Честа смяна на настроението

Силен стрес

Ниска самооценка

Липса на увереност

Проблеми във връзките

Раздели, загуби, разводи

Моята философия:

"Всички търсим съвършенството"

Моят подход се корени в убеждението, че всички емоции, които срещаме ежедневно, са част от човешкия опит. Чрез разбирането на тези емоции и овластяване им, всички ние можем да създадем по-силна връзка със себе си и да развием по-дълбоко разбиране, че не сме сами - никога не сме били. Този подход е вложен във всичко , което правя чрез моята практика, фасилитиране и консултантска дейност.

Индивидуални сесии

Разбирам желанието за нова гледна точка или нестандартна идея, когато сте на кръстопът в живота си, личен или професионален. В моите консултантски сесии ние ще работим в тясно сътрудничество, за да разберем предизвикателството, пред което сте изправени вие или други хора, и бързо да прокараме път напред, за да се впуснете в следващата стъпка с увереност и лекота.

В моята практика работя с възрастни, които се борят да се справят с безпокойството, стреса и прегарянето, докато се справят с ежедневните изисквания на живота (напр. работа, училище, семейство и социални). Освен това обичам да работя активно с онези, които признават потенциала си за по-добро благополучие и реализация, но не са сигурни как да го достигнат.