Пробиотична формула на растителна среда

Подходящ за вегетарианска и веганска диета. Поддържа нормалната чревна микробна флора и функциите на гастроинтестиналния тракт.

Продуктът има призната здравна претенция съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: Подобрява смилането на лактозата.

СЪСТАВ:

Съдържание в една мерителна лъжичка (3г) дневна доза: Енергийна стойност 63kJ/15Kcal*; 3 г патентована пробиотична формула вкл. над 9 милиарда живи и латентни CFU на Lactobacillus bulgaricus DWT1 и Streptococcus thermophilus DWT4, 5, 6, 7 и 8, в която пробиотичните микроорганизми са ферментирани на растителна среда.

*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400 kJ/2000kcal).

Състав: патентована пробиотична формула, в която пробиотичните микроорганизми са ферментирани на растителна среда: грахов протеин, кокосово мляко, кокосово брашно, пектин, сгъстител карагенан, захар, декстроза монохидрат и пребиотик фруктоолигозахарид.

Мерителната лъжичка е биоразградима

Не съдържа алергени. Подходящ за вегетарианска и веганска диета.

Препоръчителна дневна доза: 1 мерителна лъжичка (3 г.) приета с малко течност сутрин преди храна. Продуктът се разтваря с вода, чай, кафе или по друг предпочитан от вас начин до желаната гъстота. Може да се консумира и в сух вид. Консумира се без допълнителна топлинна обработка (до 40ºС) за запазване на живите микроорганизми. Подходящ за възрастни и деца над 1 години. Пробиотикът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Съхранение при температура под 24°С и влажност до 60%, може и в хладилник. При наднормено тегло може да се приема и в по-голямо количество.

Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта

Не съдържа оцветители, генетично модифицирани микроорганизми, глутен, холестерол, лактоза и животински млечни продукти.

Лактера Веган е оригинален пробиотик, съдържащ изцяло натурални уникални пробиотични щамове, изолирани за първи път в света от чиста изворна вода в България. Тези оригинални пробиотици са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение на стайна температура 18-24°С за над 2 години. След рехидратация и преминаване през целия стомашночревен тракт на човека, тези уникални пробиотици постигат максимална бионаличност и благотворен ефект.

Щамовете са собственост на Дафлорн ООД и продуктът е патентован в САЩ, Патент № US 9,131,708 B2.

Произведено от Дафлорн ООД в България, София oбласт, с Нови Хан, ул. Бреза No 4.

Лактера - доказан психобиотик!

Патенти

Laktera Nature

Поддържа имунитета, белтъчния баланс и нормалните функции на гастроинтестиналния тракт и черния дроб.

Подходящ за деца и цялото семейство, при бременност, по време на пътуване.

Продуктът има призната здравна претенция съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: Подобрява смилането на лактозата.

Laktera Allergy Free

Лактера Алерджи Фри е пробиотик на козе мляко. Козето мляко е най-близко до майчината кърма и затова продуктът е много подходящ за деца и възрастни хора. Лактобацилус булгарикус поддържа нормалния стомашночревния баланс и имунитета.

Подходящ за детето и цялото семейство, по време на бременност и кърмене.

Продуктът има призната здравна претенция съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: Подобрява смилането на лактозата.

Laktera Comfort

Поддържа нормалните функции на нервната система и кожата.

Продуктите са изцяло натурални, не съдържат глутен, холестерол, консерванти, оцветители, ГМО.

Продуктът има призната здравна претенция съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: Подобрява смилането на лактозата.

Laktera Magnesium+

Магнезият участва при деленето на клетките, поддържа нормалния електролитен баланс, метаболизъм и производството на енергия. Намалява чувството на отпадналост и умора. Поддържа нормалната психика и функциите на нервна система, мускули, кости и зъби.

Пробиотик с натурален морски магнезий. Продуктът има 11 признати здравни претенции съгласно Регламент 432/2012 на ЕС:

Laktera Vegan Zn

Пробиотична формула на растителна среда & активен цинк

Поддържа нормалните функции на имунната система и метаболизма.

Продуктът има 19 признати здравни претенции съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: